Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Surowy boczek kroimy w cienkie, ale dość szerokie plasterki, po czym przekładamy na talerz. Kiełbaskę natomiast kroimy w cienkie plasterki. Wszystkie warzywa dokładnie myjemy. Ziemniaki obieramy ze skórki, a marchewki delikatnie skrobiemy. Warzywa należy osuszyć i możemy zacząć je kroić.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    wulkanxd

    dobre
  • 1
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Chyba kupię sobie taki garnek. Zapowiada się bardzo smakowicie.
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    uwielbiam, duszaki są przepyszne polecam!!!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Kociołek wygląda niesamowicie! A danie z pewnością przepyszne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Janek

    Świetny pomysł:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Klausia

    to jest serio wyśmienite :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !