Sposób przygotowania

Królika podzielić na części.Przyprawić solą pieprzem ,natrzeć startym czosnkiem .Mięso oprószyć mąką i podsmażyć na patelni.(najlepiej głębokiej w której można królika jeszcze dusić)ażone mięso zalać bulionem i dusić do miękkości.Gdy mięsko będzie miękkie wyjąć a sos doprawić przyprawami i ewentualanie lekko zagęścić Dodać 2 łyżki śmietny.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    uwielbiam królika !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Luki

    królik hmmm pyszny
  • 0
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    pyszności
  • 0
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    oj, królika nie jadłam całe lata...wujek kiedyś robił smaczny w potrawce...
  • 0
    original
    Opublikowano

    sunnymood

    spoko:)
  • 4
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    lubie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renata22

    czosnkowego króliczka nigdy nie próbowałam;) Twój musi być smakowity
  • 3
    original
    Opublikowano

    kriko

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    babi17

    dobry królik
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    JOANNA16

    super króliczek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !