Sposób przygotowania

Szparagi należy oczyścić i ugotować- najlepiej na parze lub w odpowiednim garnku na parze do pożądanej miękkości
( ok. 3-5minut). Plastry boczku- pokroić na cząstki i uprażyć do chrupkości na patelni. Czosnek rozdrobnić połączyć z majonezem i jogurtem(doprawić). Szparagi układamy na talerzu i polewamy przygotowanym sosem. Obsypujemy w płatkach boczku.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    świetnie podane !
  • 1
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    fajne
  • 2
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    uwielbiam szparagi !!!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    smerfetka79

    dziękuję szybka smaczna przekąska.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    ładnie wyglada
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    fijolek91

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    ciekawy przepis , super wygląda
  • 2
    original
    Opublikowano

    Chojłówna

    bajecznie wygląda:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    jozefinach

    Uwielbiam szparagi.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !