Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Pokrojona cebule i bakłażany podsmażyć na oliwie. Posypać Kucharkiem. Podlać szklanka wody i dusić ok.5 minut (płyn powinien odparować).


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    zjadłoby się
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ankha

    Fajny obiadek
  • 1
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena67

    Lekkie i apetyczne
  • 1
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Z chęcią bym trochę zjadła.
  • 4
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    musze koniecznie zrobić
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    uwielbiam dania z bakłażanem
  • 2
    original
    Opublikowano

    berys18

    bardzo apetyczne danie
  • 2
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    wspaniałe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    fajne danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    super przepis !
  • 1
    original
    Opublikowano

    M. Monroe

    uwielbiam to danie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    tessa

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    V_kuchareczka

    ciekawy przepis, koniecznie muszę wypróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    super jedzonko
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    mnie też by smakowało
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    świetny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    lubię bakałażany ,pewnie danie by mi smakowało.
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    pięknie podane jak zawsze u Ady-Gaby
  • 2
    original
    Opublikowano

    Granita

    ciekawa potrawa
  • 3
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    bardzo smaczne danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Uwielbiam takie dania :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !