Sposób przygotowania

Z szynki kroimy kotlety. Każdy doprawiamy solą i pieprzem po czym ubijamy ale nie za cienko. Mięso obsmażamy z dwóch stron na brązowy kolor. Przekładamy do większego garnka. Kostki rozpuszczamy w 1l wody i wlewamy do mięsa. Dodajemy sól, pieprz, pokrojoną w kostkę marchewkę i zeszklone cebule. Wszystko gotujemy do momentu kiedy mięso i warzywa będą miękkie. Smacznego.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    są super.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna6

    Bardzo dobre na niedzielny obiad.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smakowite
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    świetne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !