Sposób przygotowania

Jedną galaretkę pomarańczową rozpuścić w niecałej szklance wody. Przestudzić, dodać dwa serki homogenizowane i dobrze razem wymieszać. Przełożyć do tortownicy i wstawić do lodówki na półtorej godziny. Następnie jedną galaretkę poziomową rozpuścić w szklance wody. Przestudzić przełożyć do tortownicy i do lodówki na jedną godzinę. Ponownie jedną galaretkę pomarańczową rozpuścić w niecałej szklance wody. Przestudzić, dodać dwa serki homogenizowane i dobrze razem wymieszać. Przełożyć do tortownicy i wstawić do lodówki na półtorej godziny. Ułożyć owoce w moim przepisie są to jagody i truskawki. Na koniec dwie galaretki rozpuścić w dwóch szklankach wody przestudzić zalać owoce i wstawić do lodówki na dwie godziny. Smacznego.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Kekerboom

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sylwia29

    Apetycznie wygląda
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ewka1978

    piękny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Paweł10

    wyglada super
  • 2
    original
    Opublikowano

    msmariusz

    smaczny
  • 2
    original
    Opublikowano

    rosik93

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    staropolanka5

    apetycznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    wygląda idealnie ! Aż ślinka cieknie !

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !