Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Cukinia przesmażana z kiełbaską

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cukinia 1
kiełbasa 30 dag
cebula 1
margaryna 2-3 łyżki
pieprz
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Cukinia przesmażana z kiełbaską

Cebulę kroimy w drobną kostkę, a kiełbasę w talarki. Na patelni rozpuszczamy margarynę, następnie przesmażamy na nim cebulę razem z kiełbaską, doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Cukinie obieramy ze skóry, wydrążamy środek i kroimy w bardzo drobne kawałki, dodajemy do kiełbasy i całość smażymy do czasu aż cukinia zacznie się rozpadać. Całość doprawiamy do smaku, podajemy razem z chlebem,

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

bgs1984 01.08.2012 11:48
mniam
marzenciak1985 01.08.2012 11:45
mniam
caralajna 30.07.2012 20:23
ciekawe
Cukiereczek13 10.07.2012 20:30
na pewno smaczna ;)
niedozywiona 08.07.2012 22:04
o, ja robię taką duszonkę właśnie. polecam!
eewelina 08.07.2012 20:59
ciekawe i zarazem proste zastosowanie cukinii
Kekerboom 08.07.2012 20:35
fajne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak