Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Szklankę soi opłukać i zalać zimną wodą. Pozostawić do namoczenia najlepiej na całą noc. Po tym czasie soję opłukać i wrzucić do garnka, w którym będziemy gotować mleko. Zacząć miksowanie wlewając porcjami 5 szklanek zimnej wody.


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna23

    fajne
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    też takie robię a potem przerabiam na kefir :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    ciekawy przepis
  • 0
    img_20150313_125708
    Opublikowano

    Mira85

    doskonałe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Klausia

    muszę spróbować zrobić :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edith85

    o, jaki fajny przepis :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    ciekawostka takie mleko
  • 0
    original
    Opublikowano

    Klausia

    Sojowego jeszcze nie robiłam :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !