Sposób przygotowania

Kapustę kiszona, włoszczyznę ugotować na kości. Po 15 minutach dodać ziemniaki drobno pokrojone w kostkę, Kiełbasę i boczek pokroić i podsmażyć na oleju dodać do zupy.

Komentarze

  • 15
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    Polecam ze swojej kapusty
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    pyszny
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    bardzo lubie kapusniak
  • 1
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    nie przepadam za kapuśniakiem
  • 3
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    bardzo dobry!!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    uwielbiam kapuśniaki
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    oj kapuśniaczek-mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pychotka
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pyszny!!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    jedna z moich ulubionych zup,pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    pyszna zupka
  • 1
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    super taki kapuśniak
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata23

    fajna zupa
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    bardzo lubię :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    bardzo lubie kapuśniaczek,pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !