Sposób przygotowania

Budyń i kisiel gotujemy według przepisu na opakowaniu. Ciepły kisiel rozlewamy do 4 kieliszków do szampana. Razem z budyniem odstawiamy do ostygnięcia. Przygotowujemy czekoladę i odstawiamy żeby ostygła. Na kisiel układamy drobno pokrojone kawałeczki ciasta ( ja użyłam ciasto Zebra). Posypujemy wiórkami i cukierkami. Na to kładziemy budyń, ale musi być zimny. Na budyń polewamy wystudzoną czekoladę. Posypujemy wiórkami i cukierkami. Na środek kładziemy cukierek lodowy.

Komentarze

  • 1
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Pysznie!!!
  • 2
    sp_a4029
    Opublikowano

    Justyna223

    dziękuję
  • 0
    original
    Opublikowano

    basiulka20088

    uhmmmm apetycznie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    prosto i smacznie.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !