Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Z kajzerek odcinamy górę i wydrążamy środek.
Pieczarki umyć, osączyć,drobno pokroić. Ja użyłam mrożonych pieczarek. Cebulę obrać, pokroić w pół plastry. Na patelnie z tłuszczem wyłożyć pieczarki,dusić kilka minut do wyparowania sosu. Następnie pieczarki oprószyć solą i pieprzem. Cebulę zrumienić na tłuszczu, dodać do pieczarek,poddusić razem z cebulką.


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    dianix

    pomysl na smaczne bułki:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dobra kanapka
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magula

    fajniste

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !