Przepis i sposób przygotowania na: Kolorowy placek
na wystudzony biszkopt nakładamy śnieżkę ubitą z tężącą galaretką rozpuszczoną w 1 szklance wody na wierzchu zalewamy galaretką
cukier waniliowy | 1 opakowanie |
jaja | 4 sztuki |
mąka pszenna | 1 szklanka |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
olej | 4 łyżki |
ocet | 3 łyżki |
cukier | 1 szklanka |
śnieżka | 3 opakowania |
galaretka cytrynowa | 1 opakowanie |
galaretka niebieska | 1 opakowanie |
galaretka agrestowa | 1 opakowanie |
galaretka truskawkowa | 1 szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: