Sposób przygotowania

Jagody dokładnie miksujemy z cukrem pudrem. Śmietanę ubijamy na sztywną dodajemy śmietan fix. Żelatynę rozpuszczamy w niewielkiej ilości gorącej wody i studzimy.Następnie wlewamy jagody i rozpuszczoną żelatynę. Całość dokładanie mieszamy. Przekładamy krem do pucharków i wstawiamy do lodówki na minimum 1 godzinę.
Smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    fajny przepis
  • 1
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    to moje ulubione pomysły na szybki deser - robię podobne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kas2

    mmm z pewnością pyszny!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Adam/ZUB3R

    to lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    jordi

    na pewno świetny w smaku
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    moje smaki
  • 1
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    pyszności,zjadłabym

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !