Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Marchewkę obrać i zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Cukinię umyć wydrążyć pestki i zetrzeć na tarce, dodać czosnek przeciśnięty przez praskę. Cebulę pokroić w kostkę. Na patelni rozgrzać olej wrzucić marchewkę i cebulę, smażyć około 10 min.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    suzana

    pychota
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny, bezmięsny pasztet...
  • 1
    original
    Opublikowano

    elaa

    fajny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ankha

    Żadnych dodatków zwierzęcych ,można nazwać go wegańskim.Widziałam pasztety z cukinii z dużą ilością sera,dlatego ten przepis bardzo mi się podoba:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    pistacja

    wypróbowałam przepis-pycha ,tanio i w miare szybko
  • 2
    original
    Opublikowano

    pestka

    bardzo mi sie podoba ten przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    malina

    wyjątkowo smaczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    malina

    nigdy takiego nie robiłam - chyba warto

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !