Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wiosenna mizeria z rzodkiewką

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ogórki 3 szt.
pęczek rzodkiewki
śmietana 9% 1 kubek
koper świeży
cebula biała 1/2 szt.
szczypiorek posiekany 1 szkl.
sól i pieprz
ocet 2 łyż.
cukier2 łyż.

Przepis i sposób przygotowania na: Wiosenna mizeria z rzodkiewką

Ogórki i rzodkiewkę pokroić w plasterki. Posypać drobno posiekanymi ziołami. Dodać drobno pokrojoną cebulę, ocet i cukier. Doprawić solą i pieprzem. Zalać śmietaną.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 18.12.2010 00:19
zawsze ją lubię jeść z ziemniakami.
bernika 22.09.2010 16:56
zobacz tutaj: http://www.doradcasmaku.pl/przepis/49799/wiosenna-mizeria-z-rzodkiewka.html

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak