Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

masa serowa do babeczek

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

twaróg 1/2 kg.
serek homogenizowany 2 szt.po 200g.
cukier waniliowy
cukier puder

Przepis i sposób przygotowania na: masa serowa do babeczek

twaróg zmiksować dodać serek homogenizowany cukier puder do smaku i cukier waniliowy,dokładnie połączyć ze sobą nakładać do rękawa cukierniczego lub szprycy i nadziewać upieczone babeczki,po czym wstawić je do piekarnika i lekko podpiec w temp.180st.ok.10min..

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ola1young 11.03.2014 15:33
szybki i smaczny przepis
Renataj 29.10.2012 20:25
Fajna, szybka i apetyczna.
Wafelek2601 30.08.2012 11:43
Pyszna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak