Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Karmelowe żeberka

2.0
(1)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

żeberka 1 kg
miód 2 łyżki
olej 6 łyżek

Przepis i sposób przygotowania na: Karmelowe żeberka

Żeberka podzielić na porcje. Wszystkie
składniki marynaty wymieszać ze sobą.
Zalać nią dokładnie żeberka. Odstawić do
lodówki na około godzinę. Wyłożyć do
piekarnika, zalać częścią marynaty i piec
dolewając między czasie resztę marynaty.
Żeberka będą idealne kiedy sos zrobi się
karmelowy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 19.12.2010 00:15
Super sprawa.
wedith1 15.12.2010 20:17
Muszą być smaczne!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak