Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Pieczarki (najlepiej małe) oczyszczamy z zabrudzeń, delikatnie obieramy nóżki. maczamy je najpierw w rozbełtanym jajku, a następnie e bułce tartej.


Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    melonik

    superowe
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    melonik

    superowe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    apetyczmne
  • 1
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Lubię to.
  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    koniecznie muszę wypróbować przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    AURELKA

    tez takie robie
  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszkalider

    rewelacja
  • 0
    original
    Opublikowano

    Klausia

    smakołyki :D
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    Ja panieruję tylko kapelusze :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !