Sposób przygotowania

Krok 1 / 8

Do miski wbijamy jajka i dodajemy 4 łyżki cukru i cukier waniliowy. Wszystko razem ucieramy. Margarynę podgrzewamy na wolnym ogniu tak, żeby była miękka, ale nie płynna. Mleko podgrzewamy i dodajemy pokruszone drożdże. Mieszamy, aż do rozpuszczenia się drożdży.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Aga20

    Ale ładne;)
  • 1
    img_0407
    Opublikowano

    Katarzyna87

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ankha

    Apetycznie wyglądają
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Z przyjemnością zjadłabym takiego pierożka.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    są bardzo ładne, starannie zrobione
  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    właśnie myślę o zrobieniu takich rogalików
  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    właśnie myślę o zrobieniu takich rogalików
  • 1
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Z chęcią zjadłabym chociaż jednego takiego rogalika.
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    Ciekawe czy ja bym umiała takie zrobić

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !