Sposób przygotowania

Do shakera wsypać 2 łyżeczki kawy rozpuszczalnej Jacobs, dodać 2 łyżeczki cukru, 250 ml wody przegotowanej, wystudzonej wody, wymieszać, przelać do woreczka od lodu i zamrozić. Kostki kawowe rozdrobnić blenderem Triblade i przełożyć do szklanki. 100 ml śmietany wymieszać z cukrem pudrem i lekko ubić, dodać świeże jagody, wymieszać i przełożyć na rozdrobnione kostki kawy. Smacznego!

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Michaś

    ależ cudownie wyglada :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    wulkanxd

    orzeźwiające:)
  • 0
    img_0407
    Opublikowano

    Katarzyna87

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    wygląda bardzo elegancko
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    byłem ostatnio w lesie ale tylko 1 litr nazbierałem jagód
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    A ja kupiłam 4 kilo za tylko 20 zł.
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    uwielbiam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !