Sposób przygotowania

Cebulę kroimy na pół i w plasterki. Maczamy ją w roztrzepanym jajku i następnie obtaczamy w bułce tartej. Na patelni rozgrzewamy olej i smażymy cebulę, tak, żeby "pływała" w oleju (wiem, wiem, - mało to odchudzające). Gdy już zrobi się chrupiąca - wyjmujemy ją na ręcznik papierowy, tak aby wsiąkł w niego tłuszcz. Gotowe. Smacznego!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    bardzo lubię !!!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ewka1978

    uwielbiam taką cebulkę
  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    takiego pomysłu na cebulkę jeszcze nie testowałam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Dzikowiec

    Uwielbiam!!!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !