Sposób przygotowania

Wołowinę natrzeć oliwą oliwek i posiekanym rozmarynem.Włożyć do nagranego piekarnika na ok 20min., temperaturę do ok.180°C. Piecz ok. 1h .Pokroić na małe kółeczka. Wyłożyć z piekarnika i odstawić pod przykryciem, na ok. 20 min.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    jolanta19

    mniam
  • 0
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    pieczeń bez dodatku soli? to będzie raczej niesmaczne. poza tym w opisie nie zaznaczyłaś, że nalezy piec mięso w specjalnym rękawie kuchennym, ktoś włoży na blaszkę, da tylko 6 łyżek oliwy i wyjdzie mu suche lub przypalone mięso

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !