Sposób przygotowania

Gałązki mięty obieramy z listków. W dzbanku (ja mam taki 1,5l) ugniatamy miętę z 2 łyżkami cukru trzcinowego. Wyciskamy sok z 2,5 cytryny; pozostałą połówkę kroimy na plasterki. Sok i plasterki wrzucamy do garnka, wlewamy wodę, dosładzamy do smaku. Schładzamy (można dodać kostki lodu). Przed podaniem dobrze jest przecedzić.

Komentarze

  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    ta ten upał super!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Renata22

    to jest to! ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    wulkanxd

    SUPER!
  • 0
    original
    Opublikowano

    wulkanxd

    SUPER!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !