Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z tuńczyka i czerwonej cebulki

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

cebula czerwona 1 sztuka
ogórek kiszony 1 sztuka
majonez 3 łyżki
Kucharek przyprawa uniwersalna
bazylia
tuńczyk w sosie własnym 1 puszka

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z tuńczyka i czerwonej cebulki

Cebulę i ogórka pokroić w kostkę i dodać do odsączonego z wody tuńczyka. Dodać majonezu i przyprawić. Idealne do grzanek lub świeżego chlebka.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kuklik 12.11.2012 10:00
bardzo lubię
pacpaw 11.10.2012 21:35
szybka i smaczna pasta
ewaa 22.08.2012 22:28
smaczna
caralajna 12.07.2012 20:58
pyszna, robię podobną :)
Monika63 09.07.2012 15:42
bardzo lubię tuńczyka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak