Sposób przygotowania

Szynkę i słoninę przepuscić przez maszynkę, wymieszać ze śmietaną. Dodać jajka , tartą bułkę, drobno usiekane pieczarki, natkę oraz sól i pieprz do smaku. Wszystkie składniki dokładnie wymieszać , nadziać kurczaka i zaszyć. Kurczaka ułożyć w brytfannie, obłożyć plastrami masła i piec w gorącym piekarniku okolo 90 minut. Od czasu do czasu polewać wytopionym masłem .Podawać z ziemniakami i zieloną sałatą ze śmi8etaną . Smacznego !

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    niedozywiona

    pyszności! ale podejrzewam, że z lenistwa włożę wszystko jak leci zamiast mielenia :)
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    hmmm nie jadłam takiego

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !