Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Cebulę obrać i pokroić w kostkę. Pomidory umyć i też pokroić w kostkę. Na patelni na oliwie przesmażyć mięso wraz z cebulą.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    uwielbiam takie dania !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna/Dzastus

    dziekuje
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    bolognese robię bardziej warzywne, w moim domu koniecznie z selerem. Takie pomidorowe też są bardzo smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna/Dzastus

    tak ja zwykle tez robie z warzywami tartymi i przecierem pomidorowym, tym razem bylo cos na odmiane. Ale bardzo nam smakowało z mężem.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    jak widać na zdjęciu wody było za dużo wlane i sos jest bardzo wodnisty
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Puszcza

    jak dla mnie nic dodac, nic ujac, pyszne i ekspresowe w przygotowaniu danie.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !