Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pieczeń Brzymska nadziewana jajami

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso mielone 40 dag

Przepis i sposób przygotowania na: pieczeń Brzymska nadziewana jajami

1 jajo na twardo lub dwa, masa jak na klops, z masy uformować prostokąt jaja na twardo przekroić wzdłuż na połówki i ułożyć wzdłuż masy na dłuższym boku po czym mięso zwinąć w rulon tak aby jaja znalazły sie w środku, piec w piekarniku...

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iknkirke 14.04.2012 16:36
fajne
usmiech 18.02.2012 23:44
muszę spróbować
basiulka20088 22.10.2010 21:28
ciekawe i łatwe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak