Sposób przygotowania

Z mąki,jaja,tłuszczu zagnieść ciasto.Dodać cukier i sól.Zawinąć w folię spożywczą delikatnie rozwałkować w schładzać w zamrażarce ok.30 minut. Następnie wylepić ciastem formę i piec 15 minut w temperaturze 180 stopni.

Na delikatnie ciepłą tartę wyłożyć masę krówkową.Schłodzić minimum 30 minut. Śmietanę ubić wraz z sosem czekoladowym oraz mascarpone na puszystą masę.Wyłożyć na wierzch ciasta. Schłodzić.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    niedozywiona

    faktycznie warta grzechu !
  • 1
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    smacznie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    katarzyna124

    chętnie zgrzeszę dla takiej tarty!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    mniam, wygląda świetnie! ciekawe jak smakuje ... muszę zrobić :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    Polecam:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !