Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupka z fasolki szparagowej

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ziemniaki 4 szt
fasolka szparagowa 1 garść
por 1 szt
seler 1/4 szt
pietruszka 1 szt
pieprz
koperek
sól
marchewka 2 szt
jałowiec 2 kulki

Przepis i sposób przygotowania na: Zupka z fasolki szparagowej

Do garnka z wodą wkładamy kilka kulek pieprzu i ok 2 kulki jałowca. Zagotowujemy . dodajemy pokrojoną marchewkę i pokrojone w kosteczkę ziemniaki . Pietruszkę ,seler i por zostawiamy w całości dajemy do zupy . Gotujemy ok 10 min Fasolkę obieramy odcinamy końce kroimy na 2 i dodajemy do zupy.Gotujemy . Dojemy sól do smaku . Doprawiamy pieprzem i posypujemy posiekanym koperkiem .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Katarzyna/kate1980 06.07.2012 23:35
bardzo fajny przepis
[email protected] 06.07.2012 13:52
Warto zrobic
Katarzyna87 06.07.2012 08:00
mniam
iwa643 06.07.2012 07:59
dietetyczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak