Sposób przygotowania

Z mąki,masła i jajka zagnieść ciasto.Dodać sól i cukier.
Zawinąć w folię spożywczą i włożyć do zamrażarki na 20 minut.
Ciastem wyklejamy formę,nakłuwamy ciasto widelcem i zapiekamy 20 minut w 180 stopniach.
Szpinak,fetę i rozgnieciony ząbek czosnku przesmażamy na patelni tak,aby się połączyły.
Dodajmy ricottę z rozmąconymi dwoma jajami.Doprawiamy do smaku pieprzem.
Wylewamy masę na upieczone ciasto i zapiekamy ok 40 minut (do momentu ścięcia się wierzchu).

Komentarze

  • 1
    img_0407
    Opublikowano

    Katarzyna87

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    katarzyna124

    coś dla mnie:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    szpinak i feta mniam coś wspaniałego :)
  • 0
    p8230976
    Opublikowano

    monika141

    pyszne
  • 0
    moje-zdjecie-1
    Opublikowano

    menato

    zrobiłam i polecam, smacznie wyszło

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !