Lodówka

Sposób przygotowania

Mięso karkówki przepłukać i osuszyć papierowym ręcznikiem.Karkówkę przełożyć do miski.Natrzeć wszystkimi przyprawami.Na wierzch obłożyć listkami laurowymi i pokrojonym w plasterki czosnkiem.Odstawić mięso na godzinę aby mięso nasiąkło aromatem.Po tym czasie karkówkę włożyć do rękawa do pieczenia i włożyć na blachę.Do blachy wlać szklankę wody.Karkówkę wstawić do nagrzanego piekarnika i piec ok godziny w 180 stopniach.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    parysek10

    ładnie udekorowana
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Angelika6

    pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    pycha,bardzo lubię tak przyrządzoną karkówkę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !