Sposób przygotowania

Margarynę ucieramy z cukrem stopniowo zwiększając obroty , kiedy będzie biała i pulchna dodajemy po jajku, następnie wsypujemy mąkę wymieszaną z proszkiem i delikatnie mieszamy lopatką. Ciasto przekładamy do wcześniej wyłożonej formy papierem. Pieczemy 50 min. w tem. 180 stopni.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    aspire5742

    b.dobre : )
  • -1
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    zwykłe ciasto ucierane a nie biszkopt
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    muszę stwierdzic ze to ciasto jest bardzo delikatne i dlatego taka nazwa
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    apetyczne ciacho
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !