Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Szparagi (ja użyłem wcześniej zamrożonych końcówek, które nie nadawały się do bezpośredniego spożycia i były ułamywane) zalewam wodą. Solę do smaku.


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Michaś

    muszę spróbować :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Ale mam wielką ochotę na porcyjkę.
  • 2
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Skusiłabym się na porcyjkę.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    świetny ten krem
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    dobre wykorzystanie produktu
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    już czuje ten przyjemny smak , naprawdę smaczna często robię podobną

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !