Sposób przygotowania

1. pierś kroimy w paseczki i marynujemy na kilka godzin w sosie sojowym, papryce ostrej i słodkiej, w curry, oregano, ziołach, bazylii , soli i pieprzu.
2 paprykę kroimy w paski, cebulę w krążki, marchew trzemy na tarce na dużych oczkach, por kroimy, ryż gotujemy.pieczarki kroimy w paseczki.
3.zaczynamy smażyć piersi na oleju z oliwek, dodajemy warzywa i dusimy tak długo aż zmiękną na koniec dodajemy sos do chińszczyzny ze słoika Pudliszki i doprawiamy do smaku.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    agunesu

    fajny przepis:) ja bym dodala wiecej 'chinskosci' za pomoca suszonych grzybow mun badz pedow bambusa ze sloika:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    parysek10

    no właśnie, za mało chińszczyzny w chińszczyźnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    a ja bym chętnie spróbowała
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    mi się taka wersja bardzo podoba :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Renia1

    swietne danie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Janek

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    kupiska

    ciekawy przepis...
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    lubię chińszczyznę :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    natkapietruszki@op.pl

    musi byc smacznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !