Sposób przygotowania

Twaróg zmielić, utrzeć z cukrem waniliowym i stopioną, lekko przestudzoną czekoladą. Kremówkę ubic, delikatnie zmieszać z masą serową. Żelatynę namoczyć w trosze zimnej wody. Następnie, podgrzewając, rozpuścić. Lekko przestudzić i dodać do masy. Wylać na dno tortownicy o śr. 22cm. Udekorować połówkami truskawek.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    wspaniale wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    gryczyn

    szkoda, że Mistrzostwa Europy już się zakończyły - serniczek w barwach narodowych w sam raz na taką okazję:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Aleksandraa

    piękny
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    piękne zdjęcie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Lukrecja29

    cudowne sa twoje desery
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    wygląda rewelacyjnie!
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    wygląda rewelacyjnie!
  • 1
    original
    Opublikowano

    ONY_za_kare

    pyszny serniczek!
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Super serniczek.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !