Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Kalafiora myjemy, dzielimy na różyczki i gotujemy do miękkości w lekko osolonej wodzie. osączamy i przekładamy do posmarowanego olejem naczynia żaroodpornego lub do formy. Oprószamy solą i pieprzem. Pieczarki czyścimy, kroimy w niewielkie kawałki i chwilę smażymy na rozgrzanym oleju. Przekładamy na kalafior.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    suzana

    ciekawie wygląda
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Sylwia26

    apetyczne danie :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    fijolek91

    rewelacyjna:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mati3

    smaczna:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    mniam !! SUPER potrawa :) UWIELBIAM TAKIE POŁĄCZENIA

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !