Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Cebule, czosnek i marchew obrać i umyć. Marchew i cebulę pokroić w kostke a czosnek drobno posiekać. Wrzucic na rozgrzany w garnku tłuszcz i przesmażyć chwilę. Po tym czasie dodac pokrojone w kostke pomidory i dusic je na małym ogniu.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Amellia

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    letnia zupka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justyna/Dzastus

    ta zupka zrobiła na mnie wrazenie swoim smakiem. Teraz pomidorówka z przecieru niech sie schowa.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    mniam
  • 4
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    w takim razie też muszę zrobić na świeżych pomidorach
  • 3
    original
    Opublikowano

    Wacław

    z pomidorów najlepsza !
  • 2
    20140724_140457
    Opublikowano

    reniatka

    ale smakowicie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    uwielbiam pomidorową
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Puszcza

    swietna jest
  • 1
    dsc_0327
    Opublikowano

    mariel78

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    kto nie jadł jeszcze takiej pomidorówki ze świeżych pomidorów niech koniecznie spróbuje. Tego smaku się nie zapomina
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Puszcza

    najlepsza z najlepszych pomidorowych. zgadzam sie z pacpaw, ze tego smaku sie nie zapomina.
  • 0
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    taka zupka jest najsmaczniejsza

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !