Sposób przygotowania

Galaretki rozpuścić w wodzie żółtą nieco później. Czerwoną porozlewać do 5 szklanek. Obie odstawić do zastygnięcia. Gdy się zetną na czerwoną rozłożyć tężejącą galaretkę gruszkową. Na wierzch nałożyć śnieżkę ubitą na sztywno z mlekiem.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    Wspaniała nazwa, smak pewnie tez wspaniały
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    edyta18-20

    chętnie bym pocałowała tą tęcze hihi
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Fajna nazwa deseru.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa1

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelina/bunia

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andysz

    piękne;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !