Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

bagietka z masłem czosnkowym

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy polski Prymat 2 opakowanie
czosnek 5 zabków
masło 6 łyżek
bazylia 4 listki
bagietka 2 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: bagietka z masłem czosnkowym

Bazylie siekmay drobniutko, dodajemy do sosu w proszku , czosnek obieramy i przeciskamy przez praskę, Wszytsko dodajemy do masła i mieszamy. ODstawiamy na 20 minut. Bagietke przecisnamy prawie do końca na skos na wiele elementów. Smarujemy obficie przestrzenie miedzy kawałkami i górę bagietki. Pieczemy w rozgrzanym piekrniku w temp 160 stopni.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Janek 28.08.2012 10:20
uwielbiam to;)
dagmara020 14.08.2012 09:02
mniam mniam niebo w gębie:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak