Sposób przygotowania

Krok 1 / 7

Mięso wyrobić z jajkiem, posiekanym szczypiorkiem, koperkiem i natką. Dodać cienko poszatkowaną kapustę. Wyrobić podłużne klopsy.


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Miki

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    lubię takie
  • 1
    original
    Opublikowano

    emeslive

    Bardzo lubię takie gołąbki. Co prawda smakują inaczej niż "zawijane" ale też są pyszne. Dodatkowy plus za bardzo apetyczne zdjęcie.
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    wyglądają apetycznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    takie odwrotne gołąbki są bardzo smaczne. świetne zdjęcia i dokładnie opisany przepis. Aż ślinka cieknie jak się patrzy na efekt końcowy

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !