Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mus sernikowy na ciepło

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cukier puder 3/4 szklanka
masło 1/2 kostka
budyń 1/2 zawartości opakaowania
kasza manna 1 łyżka
proszek do pieczenia 1 łyżeczka
cukier wanilioway 1 torebka
twaróg 1 (półtłusty)

Przepis i sposób przygotowania na: Mus sernikowy na ciepło

W misce rozetrzyj mikserem miękkie masło z cukrem pudrem na pulchną masę. Dodaj proszek do pieczenia, budyń, cukier waniliowy, kaszę manną. Cały czas miksując, dokładaj stopniowo zmielony twaróg. Na końcu dorzuć skórkę pomarańczową i wymieszaj ostrożnie łyżką. Piecz 25- 30 minut w 200 stopniach. Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ttrytka 05.07.2012 14:37
dobre
staropolanka5 05.07.2012 14:32
mniam
Rafał10 05.07.2012 10:49
aż ślinka cieknie ! mniam!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak