Sposób przygotowania

Krok 1 / 6

Do niedużego garnka wlewamy 400ml wody i dodajemy 3/4 łyżeczki soli, kiedy woda zacznie wrzeć wrzucamy kaszę jęczmienną z zawartymi w opakowaniu dodatkami (soczewica, suszone pomidory i marchewka), po czym gotujemy przez 15 minut na wolnym ogniu, po tym czasie wyłączamy i pozostawiamy pod przykryciem do czasu aż kasza wchłonie wszystką wodę.


Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Bardzo lubię faszerowane cukinie. Z kaszą jeszcze nie jadłam.
  • 1
    img_0407
    Opublikowano

    Katarzyna87

    trzeba spróbować
  • 2
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Bardzo smakowicie wyglądają. Zjadłabym porcyjkę.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    cudne kolorki , a że cukinia mi obrodziła ..... mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    pychota
  • 1
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    kasza z soczewicą..... tak nie próbowałam:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    ekstra;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    super;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !