Sposób przygotowania

Mięso wołowe pokrój w plastry, utłucz młotkiem do kotletów, posól, popieprz, obtocz w mace z dwóch stron i wrzuć na patelnię. Obsmaż z obu stron, podlewaj wodą i duś pod przykryciem, raz na jakiś czas podlewając. Dodaj posiekaną drobno cebulę, podduś, podkłóć 0.5 szklanki wody z łyżką mąki. Dopraw solą, pieprzem i ziołami prowansalskimi. Smacznego:P:P:P

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    sunnymood

    smaczniutkie
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    smile

    dobre ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    wołowina z jakiej części tuszy?
  • 3
    original
    Opublikowano

    edi

    ja robiłam z udźca;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    lubię z grzybami
  • 0
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    bardzo lubię :-)
  • 3
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    pyszne! :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena/26Mooi

    bardzo dobre jedzenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kas2

    bardzo lubię!
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Przepyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !