Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jabłkowa przekąska

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jabłko 1 sztuka
miodu 1 łyżeczka
posypka cukrowa kolorowa
rodzynek 2 łyżeczki
cukru pudru 1 szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: Jabłkowa przekąska

Jabłko dokładnie przemyć i pokroić w plasterki.Rozłożyć na talerzyku.Rodzynki wymoczyć w ciepłej wodzie.Odsączyć i posypać wierzch pokrojonego jabłka.Posypać perełkami cukrowymi oraz miodem po całości jabłek.Dodatkowo można posypać szczyptą cukru pudru lub kakaem.Można wstawić do schłodzenia do lodówki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mirosława4 20.02.2013 19:28
w sam raz na pożywną kolację

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak