Sposób przygotowania

Składniki na ciasto dokładnie i szybko zagnieść ze sobą. Odstawić do lodówki na ok 30 min. Następnie rozwałkować i wyłożyć formę do tarty. Ciasto nakłuć widelcem i piec ok 10 min. w temp. 180'C. Składniki nadzienia włożyć do miski i zmiksować ze sobą, aż składniki się połączą. Powstałą masę wkładamy do lodówki na ok 15 min. Po tym czasie, na podpieczone ciasto nakładamy dżem brzoskwiniowy, a na wierzch przygotowane wcześniej nadzienie i kawałki brzoskwiń. Całość posypujemy pozostałym kokosem i ponownie umieszczamy w piekarniku na ok 10-15 min w temp. 180'C.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agunesu

    lubie tarty
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Bardzo smakowita :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    apetyczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    świetne masz te przepisy :) uwielbiam tarty !!!
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    chętnie wyprubuję
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kasiax18

    extra :)
  • 0
    14589962_10208420256398366_6230213560350416002_o
    Opublikowano

    Wiesława1

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    ewelina/bunia

    interesujace
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    wygląda apetycznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    jeszcze nie próbowałam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Bardzo fajny pomysł z tymi zielonymi wiórkami:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !