Sposób przygotowania

W garnku rozgrzewamy 1 łyżę oliwy i prażymy ziarna. Cebulę kroimy w prążki i smażymy na rozgrzanej oliwie, dodajemy do ziaren. Filet i marchewkę kroimy w kostkę, wrzucamy do garnka, zalewamy śmietaną, przyprawiamy Kucharkiem i pieprzem kolorowym i dusimy na wolnym ogniu 15 minut od czasu do czasu mieszając. Na samym końcu dodajemy pietruszkę i koperek, mieszamy.
Podajemy np. z sezonową surówką i młodymi ziemniaczkami lub z makaronem.

Spróbuj również

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    iziona

    Apetyczny kurczaczek :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    mufinka79

    pyszne :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !