Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grzanki do fondue

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

chleb 5 kromek
oliwa 5 łyżek
bazylia 1 łyżeczka
tymianek 1 szczypta
czosnek 1 ząbek

Przepis i sposób przygotowania na: Grzanki do fondue

Chleb kroimy w niewielką kostkę.

Oliwę z oliwek w szkalneczce mieszamy z przyprawami i przeciśniętym przez praskę czosnkiem, wylewamy na patelnię. Kiedy będzie rozgrzana wrzucamy kawałki chleba czekając aż będą złote z obu stron. Wykładamy je na papierowy ręcznik aby odsączyć i podajemy z serowym fondue.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Łukasz15 18.08.2012 17:32
Super
Aleksandraa 03.08.2012 08:42
:) fajne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak