Sposób przygotowania

Filet kroimy w kostkę, przekładamy do delikatnie wysmarowanego oliwą naczynia żaroodpornego, posypujemy delikatnie Kucharkiem i przyprawą do kurczaka. Na mięso wykładamy porzeczki, pokrojony w kostkę ananas i ser feta. Całość delikatnie podlewamy sokiem z ananasa i zapiekamy pod przykryciem 20 minut w piekarniku nagrzanym do 180 st. C.

Spróbuj również

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    motylwe

    wygląda smakowicie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agunesu

    niezla mieszanka, ciekawe jak smakuje:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Agata B

    wbrew pozorom ta mieszanka jest pyszna (przygotowując to danie też obawiałam się jak będzie smakować to połączenie) :)))
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    a ja tam lubię takie smaki:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    mmmm ślinka cieknie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !