Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Cebulę obrać i pokroić w kostkę. Czosnek obrać i drobno posiekać. Marchewki i selera zetrzeć na tarce. Warzywa dać na rozgrzaną oliwę i zeszklic je kilka minut, następnie dodać trochę wody oraz sól, pieprz, ziele angielskie, listki laurowe, cynamon i przecier pomidorowy do smaku. Dusić dopóki warzywa nie będą miękkie.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    lubie taka rybke
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna/Dzastus

    Jeden z moich najulubieńszych przepisów na rybke.
  • 3
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    właśnie sobie uświadomiłem, że nigdy nie robiłem ryby po grecku
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    dobry pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    robię trochę inaczej, ale ta zapowiada się smakowicie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Stenka

    bardzo lubię
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Puszcza

    uwielbiam taka wlasnie z frytasami
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna/Dzastus

    ja tez uwielbiam, ale dawno nie mialam okazji zrobic :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    zdrowa i smaczna rybka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    świetny obiad :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    bardzo lubimy taką rybkę i dość często robię :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !