Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Cebule oraz czosnek obrać, pokroic i zrumienić na oliwie z oliwek kilka minut, następnie dolać wino, chwilę dusić i dać przecier, bazylie i tymianek. Dusić pod przykryciem kilka minut, a później dodać pokrojone oliwki i przyprawic do smaku solą oraz pieprzem.


Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    prezentuje się ciekawie, chociaż wolałabym bez oliwek (jakoś oliwki nie są w moim smaku;) )
  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    kusząca propozycja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna/Dzastus

    cos innego niż panierka i olej. Mi posmakowała :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    fajnie si ę zapowiada
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    ale ekstra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Puszcza

    pysznosci
  • 1
    dsc_0327
    Opublikowano

    mariel78

    smaczna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smakowite danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna/Dzastus

    dziekuje wszystkim
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    po prostu,pychota !
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    jeszcze takiej nie jadłem

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !